ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΑΛΛΑ;

 

Η Σαμπάλλα (Shamballa) είναι μια αιθερική – πνευματική πολιτεία που βρίσκεται σε μια υψηλότερη και καθαρότερη διάσταση μη γήινης πραγματικότητας και ύπαρξης. Είναι η ουράνια κατοικία των Αναληφθέντων Διδασκάλων, Αρχαγγέλων και φωτεινών οντοτήτων, μεγίστης Συνειδητότητας, Σοφίας και Αγάπης. Είναι επίσης, η γείωση της πνευματικότητας και των ανωτέρων ικανοτήτων, σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς.

Πρόκειται για ένα το πρόσφατο άνοιγμα πληροφοριών, που δόθηκε το 1992 από τον Άγιο Γερμανό στον John Armitage και σε άλλους δασκάλους, μέσω ενεργειακών καναλιών. Η παλαιότερες πληροφορίες είχαν δοθεί στην Ελένα Μπλαβάτσκι και την Άλις Μπέηλυ, με τον τίτλο τότε «Νέα Μαθητεία της Σαμπάλλα».

Ο έλληνας δάσκαλος Γιώργος Μυλωνάς «κατέβασε» σε συνειδητό επίπεδο την Σαμπάλλα  352R , τους Χρυσούς Κωδικούς και άλλα επίπεδα Σαμπάλλα.

Η ενέργεια της Σαμπάλλα απευθύνεται σε θεραπευτές και δασκάλους Ρείκι και αφορά την πνευματική, δονητική και ενεργειακή ποιοτική τους εξέλιξη.

Για τους μαθητευόμενους, οι Χρυσοί Κωδικοί είναι το πρώτο βήμα της Σαμπάλλα, για να εξυψώσουν την ενέργειά τους σε υψηλότερα επίπεδα Συνειδητότητας.

 

ΜΑΘΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΠΑΛΛΑ

Για δασκάλους

  • Σαμπάλλα 352R

Η Σαμπάλλα είναι ένα υψηλό πεδίο ενεργειών και γνώσεων για τους δασκάλους Karuna Reiki και Lightarian Reiki, που προσφέρει άπειρες δυνατότητες, ποιότητες, εξελίξεις στο πνευματικό και ενεργειακό τους πεδίο.

  • Σαμπάλλα 1024R

Η Σαμπάλλα  1024R είναι θεραπευτική ενέργεια της 5ης διάστασης και απευθύνεται σε δασκάλους και μαθητές της Σαμπάλλα. Δίνονται υπερβατικά θεραπευτικά σύμβολα 5ης διάστασης και βοηθούν τον δάσκαλο ή τον θεραπευτή στην εξέλιξή του.

  • Κρυσταλλική ΣαμπάλλαR

Είναι η μύηση των κρυσταλλοθεραπευτών και των κρυστάλλων σε ενέργεια Σαμπάλλα. Απευθύνεται σε όσους κατέχουν την πιστοποίηση της Σαμπάλλα 352R.

  • Σαμπάλλα Ηλιακός ΛόγοςR

Είναι μια μεγάλη μαθητεία, μύησης – σύνδεσης προς μαθητές και δασκάλους της Σαμπάλλα, που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσία, ως εξυπηρετητές του Γήινου πεδίου και της Ηλιακής Ενέργειας, όπως αυτή έχει σχεδιαστεί για τον Πλανήτη μας, από τους Δασκάλους του Ηλιακού Λόγου της Σαμπάλλα.

 

Για όλους

  • Σαμπάλλα Χρυσοί ΚωδικοίR

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα είναι ένα πνευματικό θεραπευτικό εργαλείο που δόθηκε στον δάσκαλο της Σαμπάλλα Γεώργιο Μυλωνά. Αφορά όλα τα ζητήματα του ανθρώπου. Δίνεται σε όλους ανεξαρτήτως προηγούμενων μυήσεων, σε δύο μαθήματα: Master Healer και Master Teacher.